Al tijden kijk je uit naar die ene dag: jullie bruiloft! En eindelijk is het dan zover: de mooiste dag van je leven is aangebroken. Omdat je deze dag waarschijnlijk in een roes beleeft, wil je de bijzondere momenten vastleggen. Zodat je de dag altijd nog eens kunt herbeleven. Op momenten dat jij dat wilt. Ik maak graag een unieke samenvatting van jullie bruiloft. In beeld. Want beelden zeggen tenslotte meer dan 1000 woorden.

Het juiste moment
Door de ruime ervaring die ik heb als fotograaf, weet ik precies welke momenten ik vast moet leggen. Zonder dat je het door hebt, ben ik op het juiste moment op de juiste plaats. Voor het vastleggen van de emoties van de dag: zowel een lach als een traan. Vooraf bepalen welke momenten ik fotografeer? Dat kan! Ik maak graag persoonlijk kennis met jullie, zodat we samen jullie wensen kunnen bespreken.

Flexibel
Elke bruiloft is uniek en geen dag verloopt hetzelfde. Ik begrijp dit en ben dan ook flexibel ingesteld. Ik pas me aan jullie wensen aan. Wil je alleen een fotoreportage van jullie als bruidspaar, of wil je dat ik er de hele dag ben om de mooie momenten vast te leggen?  Geef aan wat je wensen zijn en samen bekijken we de mogelijkheden.

Anders dan anders
Ik ben altijd op zoek naar iets nieuws, iets anders. Qua invalshoek, maar ook in de manier van fotobewerking. Daardoor hebben mijn foto’s een eigen stijl, die anders is dan anders. Door mijn ervaring in fashion fotografie is het ook mogelijk jullie foto’s een fashionable tintje te geven.